Ariani Company | Te Teferixhi
16740
page,page-id-16740,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Te Teferixhi

Te Teferixhi

Kemi zgjedhur lokacionin ideal për banim komod dhe hapësirë të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm. Të ndërtuara me standardet e fundit evropiane dhe me pozitë të përshtatshme në qendër të qytetit e cila siguron qasje të lehtë në shkollat, spital, supermarketet si dhe në trafikun urban.

Lokacioni

Eksterieri

Planimetria

Penthouse

Ariani Company qëndron për cilësi dhe kualitet të lartë e dëshmuar për më shumë se dy dekada nga klientët të cilët kanë siguruar shërbimet dhe produktet e kompanisë.

Penthouse luksoz në shitje tek objekti “Te Teferixhi.” Penthous’at janë me sipërfaqe prej 83.5m² deri në 95m² si dhe oborrin (terracën) private.

Kemi zgjedhur lokacionin ideal për banim komod dhe hapësirë të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm. Të ndërtuara me standardet e fundit evropiane duke ofruar edhe penthous’a luksoz si dhe me pozitë të përshtatshme në qendër të qytetit e cila siguron qasje të lehtë në çerdhe, shkollë fillore, shtëpinë e shëndetit, spital, supermarkete, tregun e gjelbërt, administratën komunale si dhe në trafikun urban. Objekti gjithashtu ofron hapësir të gjelbruar si dhe parkingje të mjaftueshme.

Banesat mund edhe të financohen deri në 15 vite me interesa të volitshme bankare. Objekti është B+P+7+NK Specifikat e detajuara të objektit, janë paraqitur në vijim:

– Dyshemeja në pllaka (granit & porcelain) dhe laminat;

– Dritare nga plastika me 2 xhama termoizolues;

– Mure me izolim akustik;

– Pllaka dhe sanitari italiane;

– Sistemi i interfonave i instaluar;

– Parking jashtë-tokësor;

– Posedon ashensorin;

Planimetritë dhe organizimi i penthousa’ve të lira, i paraqitur në vijim:

– 85m²+ 95m² terracë – 3 dhomëshe; me 2 dhoma gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe terraca;

– 83.5m² + 100m² terracë – 3 dhomëshe; me 2 dhoma gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe terraca;

– 94m²+ 46.5m² terracë – 3 dhomëshe; me 2 dhoma gjumi, dhoma e ndejës;

kuzhina, banjo, shpajzi dhe terraca;

–  95m²+ 122.5m² terracë – E SHITUR. 3 dhomëshe; me 2 dhoma gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe terraca;

Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm!