Ariani Company | Ofertë speciale për blerje të Banesës!
17521
page,page-id-17521,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ofertë speciale për blerje të Banesës!

Ofertë Speciale për blerje të Banesës

 

 

bkt-ac-oferte-speciale

KUSHTET E KREDISË:

 • Shuma maksimale e kredisë 100,000 EUR
 • Kohëzgjatja e kredisë 180 muaj – Për Diasporën deri në 120 muaj
 • Shpenzime administrative 1%

 

NORMA E INTERESIT:

Për klientët që marrin pagën në BKT:

Norma e interesit duke filluar nga 4.39%

Norma efektive e interesit duke filluar nga 4.64%

 

Për klientët që marrin pagën në Banka tjera/ Të vetëpunësuarit:

Norma e interesit duke filluar nga 7.00%

Norma efektive e interesit duke filluar nga 7.40%

 

Për Diasporën:

Norma e interesit duke filluar nga 7.50%

Norma efektive e interesit duke filluar nga 8.01%

 

DOKUMENTACIONI I KËRKUAR:

 • Kopje e ID ose pasaportës valide
 • Kontrata e punës
 • Çertifikata e biznesit dhe gjendja e ATK-së për klientët me të hyra nga biznesi
 • Ndalesa administrative (Nëse klienti e pranon pagën përmes BKT)
 • Kontrata e qerasë
 • Gjendja e llogarisë (minimum për 6 muajt e fundit)
 • Fatura publike
 • Kontrata e shitëblerjes
bktariani-company_web_alb-1024x400
icon-of-phone-8

NA KONTAKTO:

044 900 800

045 200 800

43-512-1

NA SHKRUAJ:

info@arianicompany-ks.com

download

NA GJEJ NE LOKACIONIN: