Ariani Company | Te Stacioni
17212
page,page-id-17212,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Te Stacioni

Te Stacioni

Ekskluzive: Ariani Company sjellë kompleksin banesor në lokacionin më ideal në qytetin e Vushtrrisë!

Pikërisht qytetit më antik në Kosovë kemi vendosur t’ia dhurojmë një kompleks modern i cili plotëson të gjitha nevojat për banim komod dhe afarizëm të suksesshëm.

Me vendodhje në periferi të qytetin vetëm 3 minuta larg nga qendra e qytetit, kompleksi posedon hapësirë prej 40.000m² për banim, 6 mijë m² garazha nëntokësore, si dhe 4000m² të destinuara për afarizëm në mënyrë që t’i plotësoj të gjitha nevojat e banorëve me restaurant, qendër tregtare, shkollë dhe qendër spitalore në afërsi.

Prandaj, bëjeni tuajën banesën që gjithmonë e keni ëndërruar!

Lokacioni ideal për ty…

Lokacioni

Galeria

Planimetria

Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm!