Ariani Company | Fabrika e Betonit
16712
page,page-id-16712,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Fabrika e Betonit

Fabrika e Betonit

Me qëllim të ofrimit të cilësisë sa më të lartë në ndërtimet tona, Ariani Company ka zgjeruar aktivitetet edhe me fabrikën për prodhimin e betonit.

Fabrika për prodhimin e betonit e cila përveç se garanton cilësi të lartë të kualitetit të betonit për projektet e vetë kompanisë ofron edhe shërbime për klientët e jashtëm.

Fabrika për prodhimin e betonit operon me kapacitete prej 2.50 m₃ për minutë.

Cilësia e betonit të prodhuar është vërtetuar përmes analizave të ndryshme të kryera nga institucionet e ndryshme të çertifikuara ndërkombëtare.

Ariani Company mund të realizoj me sukses projekte deri rreth 60.000 m² për vit, duke përfshirë komplekset banesore dhe ato rezidenciale, si dhe qendrave tregtare dhe komplekseve afariste.

Njëherit kompania jonë ka shtrirje në komunat veriore të Kosovës dhe ka për qëllim zgjerimin e mëtutjeshëm në tërë territorin e Kosovës.

 

Ju mirëpresim!

foto_beton
Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm!