Ariani Company | Te Kosova
16682
page,page-id-16682,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Te Kosova

Te Kosova

Kemi zgjedhur lokacionin ideal për banim komod dhe hapësirë të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm. Të ndërtuara me standardet e fundit evropiane dhe me pozitë të përshtatshme në qendër të qytetit e cila siguron qasje të lehtë në shkollat, spital, supermarketet si dhe në trafikun urban. Objekti gjithashtu ofron hapësir të gjelbruar, parkingje të mjaftushme.

Lokacioni

Galeria

Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm!