Ariani Company | Website
15694
home,page,page-id-15694,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Shërbimet

s1

Ndërmarrja Ndërtimore

Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm. Tanimë pothuajse dy dekada, përmes këtij slogani kompania Ariani thekson vlerën e klientëve të saj. Projektet e implementuara nga kompania jonë dizajnohen nga kompania partnere me punonjës të kualifikuar jashtë vendit dhe me përkushtim në detajet më të vogla…

ariani_beton

Fabrika e Betonit

Me qëllim të ofrimit të cilësisë sa më të lartë në ndërtimet tona, Ariani Company ka zgjeruar aktivitetet edhe me fabrikën për prodhimin e betonit.

Fabrika për prodhimin e betonit e cila përveç se garanton cilësi të lartë të kualitetit të betonit për projektet e vetë kompanisë ofron edhe shërbime për klientët e jashtëm…

untitled-1

PVC – Aluplast

Ofrimi i produkteve dhe shërbimeve cilësore është pjesë e filozofisë së kompanisë sonë. Përkushtimi, cilësia, teknologjia dhe inovacioni si dhe stafi i trajnuar profesional garantojnë komoditetin tuaj me produktet dhe shërbimet tona. Aktualisht fabrika për prodhimin e PVC – plastikës dhe aluminit disponon…

Klientet e kënaqur

Partnerët