Ariani Company | RONI Premium
17419
page,page-id-17419,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

RONI Premium

RONI Premium

Edhe zyrtarisht po ju njoftojmë se Ariani Company ka filluar ndërtimin e kompleksit të ri madhështorë “RONI Premium”, i karakterizuar me 4 llamella, mbi 37.000m² ndërtim dhe i vendosur me lokacion në Zonën Perëndimore – Prishtina e Re . “RONI Premium” sjell për ju elegancën arkitektoriale dhe komoditetin për jetesë.
Ne garantojmë cilësi dhe siguri për ju e familjen tuaj.

? – Rr.”Korabi”- PRISHTINA E RE
? – “RONI Premium”

Prandaj, bëjeni tuajën banesën që gjithmonë e keni ëndërruar!

Lokacioni ideal për ty…

Lokacioni

Galeria

Planimetria

Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm!