Ariani Company | Te Pallma
16692
page,page-id-16692,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Te Pallma

Te Pallma

Kemi zgjedhur lokacionin ideal për banim komod dhe hapësirë të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm. Të ndërtuara me standardet e fundit evropiane dhe me pozitë të përshtatshme në qendër të qytetit e cila siguron qasje të lehtë në shkollat, spital, supermarketet si dhe në trafikun urban. Objekti gjithashtu ofron hapësir të gjelbruar, parkingje të mjaftushme (nëntoksore dhe mbitokësore) si dhe këndin e lojrave për fëmijë.

Lokacioni

Eksterieri

Blloku A

Blloku B

Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm!