Ariani Company | TE SKËNDERBEU
17238
page,page-id-17238,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

TE SKËNDERBEU

Te Skënderbeu

Ekskluzive: Ariani Company sjellë objektin banesorë në qytetin e Vushtrrisë!

Pikërisht qytetit më antik në Kosovë kemi vendosur t’ia dhurojmë një objekt modern i cili plotëson të gjitha nevojat për banim komod dhe afarizëm të suksesshëm.

Me vendodhje në maxhistralen Prishtinë-Mitrovicë (rr-Rrustem Hyseni-Historiani) vetëm 5 minuta larg nga qendra e qytetit, dhe shërbimet e tjera (spitale,shkolla,markete etj).

Prandaj, bëjeni tuajën banesën që gjithmonë e keni ëndërruar!

Lokacioni ideal për ty…

Lokacioni

Galeria

Planimetria

Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm!