Ariani Company | Te Rr. Ali Zeneli
17138
page,page-id-17138,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Te Rr. Ali Zeneli

Te Rr. Ali Zeneli

Ariani Company me kompleks të ri banesor në qendër të Mitrovicës, rruga “Ali Zeneli”.

Kemi zgjedhur lokacionin ideal për banim komod dhe hapësirë të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm. Të ndërtuara me standardet e fundit evropiane duke ofruar edhe Penthousa luksoz si dhe me pozitë të përshtatshme në qendër të qytetit e cila siguron qasje të lehtë në çerdhe, shkollë, spital, supermarkete, tregun e gjelbërt, administratën komunale si dhe në trafikun urban.

Objekti gjithashtu ofron hapësir të gjelbruar si dhe parkingje të mjaftueshme. Gjithashtu, të gjitha banesat mund edhe të financohen deri në 15 vite me interesa të volitshme bankare.

Specifikat e detajuara të objektit, janë paraqitur në vijim:

– Objekti është B+P+9+NK

– Objekti është pranë skajit të rrugës me qasje të lehtë dhe me hapësira gjerlbrimi në pjesën e prapme të objektit.

– Objekti ka vendet e parkingut jashtë-tokësor;

– Sistemi i interfonave i instaluar;

– Dyer të hyrjës të blinduara;

– Dyshemeja në pllaka (granit & qeramikë), laminat;

– Posedon ashensorin.

– Dritare nga plastika me 2 xhama termoizulues;

– Mure me izolim akustik;

– Pllaka dhe sanitari italiane;

Planimetritë dhe organizimi i banesave të lira, i paraqitur në vijim:

– Banesa 1 (Kati 1,2,5,6,7,8,9): 68.5m² – 2 dhomëshe; dhomë gjumi, dhomë e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe ballkoni;

– Banesa 2 (Kati 1,2,5,6,7,8,9): 94.5m² – 3 dhomëshe; 2 dhoma gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe ballkoni;

– Banesa 3 (Kati 1,2,5,6,7,8,9): 91m² – 3 dhomëshe; 2 dhoma gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe ballkoni;

– Banesa 4 (Kati 1,2,5,6,7,8,9): 77m² – 3 dhomëshe; 2 dhoma gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo dhe ballkoni;

– Banesa 5 (Kati 1,2,5,6,7,8,9): 77m² – 3 dhomëshe; 2 dhoma gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo dhe ballkoni;

– Banesa 6 (Kati 1,2,5,6,7,8,9): 108.5m² – 4 dhomëshe; 3 dhoma gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe ballkoni;

– Banesa 7 (Kati 1,2,5,6,7,8,9): 66.5m² – 2 dhomëshe; dhomë gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo dhe ballkoni;

Banesa 8 (Kati 1,2,5,6,7,8,9): 107m² – 4 dhomëshe; 3 dhoma gjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe ballkoni;

– Penthouse 1: 106m² + 42m² – 4 dhomëshe, 3 dhomagjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe terraca;

– Penthouse 2: 100m² + 68m²- 4 dhomëshe, 3 dhomagjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe terraca;

– Penthouse 3: 115.5m² + 62.5m² – 4 dhomëshe, 3 dhomagjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo, shpajzi dhe terraca;

– Penthouse 4: 106m² + 64.2m² – 4 dhomëshe, 3 dhomagjumi, dhoma e ndejës; kuzhina, banjo,WC, shpajzi dhe terraca;

Lokacioni

Video

Galeria

Planimetria

Penthouse

Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm!