Ariani Company | Te Labia
17178
page,page-id-17178,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Te Labia

Te Labia

Objekti i ri ndërtimor që gjendet në hyrje të Vushtrrisë më saktesisht në rrugën kryesore “Dëshmorët e Kombit”, i titulluar te Labia, po ndërtohet dita ditës. Për të gjithë ju që jeni të interesuar të jeni pjesë e këtij objekti, “Ariani Company”, u garanton të gjithë juve cilësinë e lartë, përkushtimin në punë, komoditetin e rehatinë që mund ta gjeni aty. Ky objekt po ndërtohet për të gjithë ju që dëshironi ti bëni vetes dhuratën më të mirë. I ndërtuar me standardet e fundit evropiane ky objekt ofron edhe Penthousa luksoz me pozitë të përshtatshme në hyrje të Vushtrrisë duke ofruar kështu qasje të lehtë në shkolla, çerdhe, supermarket, spitale, administatën komunale dhe trafikun urban. Objekti  gjithashtu ofron edhe hapësirë të gjelbëruar dhe numër të mjaftueshëm të parkingjeve.

Lokacioni

Galeria

Planimetria

Nëse ju jeni të kënaqur, Ne jemi të suksesshëm!